Termeni si conditii

TERMENE & CONDIȚII GENERALE

Site-ul apartine SC Fun&Food SRL, cu sediul în Iași, Com. Rediu, Sat Rediu, bloc Diana, tr. 2, et. 1 ap. 7, înregistrată la Registrul Comerţului Iași sub nr. J22/694/2016, CUI 35812973, reprezentată de delegat Ignat Ionuţ, cetăţean român, având domiciliu în Iaşi, Str. N. Iorga, nr. 49, Sc. B, et. 4 Ap. 14, identificat cu CI, seria MZ, nr 378565 emisă de SPCLEP IAȘI, având CNP 1800107226764 telefon 004 0787 801 939 și Email office@funandfood.ro și toate plățile efectuate prin intermediului link-ului de mai jos au ca beneficiar Societate sus numită.

Toate informațiile și datele de pe www.funandfood.ro au rol de informare generală.

În cazul în care observați pe site-ul www.funandfood.ro anumite date neconforme vă rugăm să ne sesizați la office@funandfood.ro

Orice utilizator al site-ului iși asumă navigarea pe acest site.

Termenele și condițiile pot suferi revizuiri în orice moment, astfel că este datoria fiecărui utilizator să consulte periodic secțiunea pentru a lua la cunoștință de eventualele modificări care pot apărea.

TERMENE & CONDIȚII Participare la Evenimentul Ziua Sănătoasă Ediția a 9-a

Aceste termene și condiții sunt aplicabile fiecărui participant la Evenimentul Ziua Sănătoasă Ediția a 9-a care va avea loc pe data de 8 decembrie 2019, la Hotel International Iasi – Sala Magnum.

TAXE DE PARTICIPARE

Modulul 1 – Pediatrie și Parenting (3 ore) 09.00 – 12.00 – Preț 50 RON

Modulul 2 – Remodelare Corporala și scăderea în greutate prin mișcare fizică și nutriție echilibrată (3 ore) 12.30 – 15.30 Preț – 50 RON.

Modulul 3 – Prevenția cancerului și eticheta după diagnosticul de cancer (3 ore) 16.00-19.00 Preț 50 RON

ACCES FULL PASS (TOATĂ ZIUA ACCES LIBER LA TOATE MODULELE) 120 RON

*Accesul la standurile de producători este gratuit.

!Prețul unui bilet de participare este de 50 RON per modul (până la data de 1 decembrie 2019)

!!Prețul unui bilet FULL PASS – Pentru toată ziua și acces la toate modulele – este de 120 RON de persoană până la data de 1 decembrie 2019.

!!!Între 1 dec – 7 dec prețul biletului per modul crește la 80 RON, iar full pass-ul se ridică la 180 RON.

!!!!Prețul Biletului în sală în Ziua Sănătoasă 9, pe 8 decembrie este de 110 RON per modul și 280 RON pentru FULL PASS.

Atenție!– Numărul de locuri este limitat la 100 de persoane per modul, fapt datorat interactivității seminariilor și secțiunii de întrebări din public din timpul cursurilor. Interesul nostru, este ca toți participanții să plece cu un bagaj informațional CLAR și bine DETERMINAT pe modulele de interes ale fiecăruia. În momentul în care numărul de locuri este blocat, link-ul de acces către modulul de acces va deveni inactiv.

Nu se acceptă plăți decât conform datelor de mai sus și termenelor limită prescrise.

Vă rugăm să precizați la fiecare plata și numele persoanei participante (pentru cazurile în care achiziționați bilete pentru un terț.

Dacă doriți achiziționarea a mai multe bilete de pe același card, vă rugăm să repetați procedura de achiziționare de fiecare dată, precizând numele participantului.

Termen de retur

Biletele odată achiziționate on line nu mai sunt returnabile. Dacă totuși nu mai puteți participa, puteți transmite permisiunea de participare către un terț, printr-un email la adresa office@funandfood.ro cu o copie după CI-ul persoanei care transmite și o copie CI către persoana care primește invitația.

Check in

Intrarea în sală se face cu 20 de min înainte orei modulului la care v-ati înscris. La intrare, numele dumneavoastră va fi verificat pe lista de plăți on line și veți primi o brățară corespondentă cu alegerea dumneavoastră. În baza acestei brățări aveți posbilitate de a intra și a ieși pe parcursul modului ori de câte ori doriți (sau pe parcursul întregii zile – dacă aveți acces FULL PASS).