Zorian

Ce stim despre Zorian uleiul de floarea soarelui presat la rece?

1. Este o exceptionala sursa de vit E, alaturi de vit. A,F, furnizor de minerale si acizi grasi buni.
2. Contine Lecitina esentiala pentru tonificarea sistemului nervos si stimularea sistemului imunitar.
3. Ajuta la mentinerea echilibrului hormonal si a regenerarii celulare.
4. Este un antioxidant, tonic, nutritiv, revigorant al organismului.

14642225_319089041794462_4516872533276698889_n

De la Prima Ediţie intitulată generic “Seara Sănătoasă” (în principal pentru că era seară) când nici nu bănuiam ca vom ajunge la editia a V-a Winter Edition (în principal pentru că pica iarna)… A venit o stimabilă Doamnă, strălucind şi radiind de energie pozitivă şi de optimism.
 
Când am aflat cu ce se ocupa şi nivelul de muncă şi efort necesar pentru a duce la îndeplinire această afacere- cu toată sinceritatea, m-am întrebat cam de unde scoate atât de mult pozitivism- taman să-l mai şi împarta la cei din jur.
 
Amu’ am ajuns la Ziua Sănătoasă 5 şi Genoveva, încă este raza noastră de soare care ne energizează în momentele cele mai sumbre şi întunecate…
 
E ciudată analogia, dar e exact ca şi cum culoarea aurie curată din uleiul ei presat la rece, s-a transformat într-o aură ce o învăluie pe ea şi pe cei din jur şi care ne şopteşte permanent: “oricât de greu pare, totul devine simplu şi uşor dacă gândeşti pozitiv “. Astea sunt cuvintele care îmi vin din suflet când mă gândesc la Ulei Zorian şi la Genoveva Cojocaru.
 
Aşa că dragilor Ieşeni, vă aştept la Ziua Sănătoasă 5, să primiţi o rază de pozitivism de la Genoveva alături de o sticla de Ulei Zorian – încărcat cu aceeaşi energie!