Tupperware

De peste 70 de ani Tupperware va pune la dispozitie o gama variata de produse si accesorii pentru bucatarie, solutii ingenioase pentru depozitare sau transport. Usoare, ergonomice, cu un design vesel si functional, produsele Tupperware sunt ideale in orice bucatarie si nu numai. De la Sticlele ECO si Port-sandwich-urile pe care le poti lua cu tine la drum sau in parc, la bolurile multifunctionale, gadget-urile de bucatarie, gama de roboti manuali ce ii inlocuiesc cu succes pe cei electrici, recipientele pentru depozitare, cutitele de cea mai buna calitate, recipiente speciale pentru pastrarea legumelor, fructelor sau branzeturilor, forme de silicon, spatule si numeroase accesorii, toate iti fac viata mai usoara!

Originalitatea Tupperware se regaseste chiar si in conceptul de vanzare creat in urma cu 70 de ani – sistemul de vanzare directa prin Party. Un Party Tupperware reprezinta o sansa de a te intalni cu famila, prietenii, vecinii, colegii si de a petrece momente de calitate alaturi de ei, descoperind produsele dar si un mod ingenios de a gati impreuna.

Brandul Tupperware nu inseamna doar un nivel inalt de calitate a produselor, ci si o oportunitate excelenta de castig, oferind oportunitati profesionale persoanelor, indiferent de varsta, pregatire profesionala sau zona in care locuiesc.
Tupperware Brands isi comercializeaza produsele in peste 100 de tari din lume prin intermediul unei echipe de peste 3 milioane de Prezentatori.

Tupperware exista oficial pe piata de la finalul anului 2011, avand pana in prezent 4 Distribuitori autorizati si o echipa de este 2.000 de Prezentatori care isi desfasoara activitatea in intreaga tara.

www.tupperware.ro
https://www.facebook.com/tupperwareiasi/