Regina Maria – Partener Medical

Regina Maria  Reţeaua Privată de Sănătate s-a alăturat inerent campaniilor legate de sănătate duse de echipa Fun&Food şi va participa cu titlul de Partener Medical la Evenimentul nostru de pe 2 aprilie, Ziua Sănătoasă 6.

Reteaua Privata de Sănătate – Regina Maria vine la Ziua Sănătoasă 6 să ofere tuturor Ieşenilor participanţi carduri de discount #imipasademine şi pachete medicale la super preţuri promoţionale… Aşa că dacă îţi pasă cu adevărat de sănătatea ta şi doreşti să alegi o echipă de specialişti şi profesionişti să se ocupe de ea – aceasta este o ocazie unică şi demnă de profitat!

Datorita faptului ca Echipa de medici  este sufletul Reţelei private de sănătate REGINA MARIA – prin prisma acestui parteneriat vom cunoaşte 3 dintre reprezentanţii de seamă ai partenerului nostru medical sub forma unor prezentări pe tematici de maxim interes pentru Ieşeni participanţi la Ziua Sănătoasă 6:

*Orele si programul de seminarii medicale de pe 2 aprilie urmează să fie anuntat ulterior. La seminariile medicale pot participa doar persoane care au cumpărat biletele Ziua Sănătoasă 6. Un astfel de bilet vă permite accesul la tot programul zilei, la toate seminariile medicale, dar si un număr semnificativ şi ridicat de discounturi la parteneri, gratuităţi diverse, precum şi participarea la tombola finală de la eveniment.