Rawz Is Me

Uită tot ce ştiai despre dulciuri. Acum imaginează-ţi că din câteva nuci şi seminţe, fructe uscate şi puţină miere-toate vii şi pline de nutrienţi- putem crea cele mai fine deserturi si numai din legume si seminte putem crea texturi si arome imbietoare (mancare).

Bine ai venit în lumea Hranei Vii, unde folosim numai Darurile Naturii, fără a le procesa termic şi fără a adăuga nimic artificial. Noi credem ca totul in natură e perfect, iar ce e bun pentru sănătatea noastră trebuie să fie şi gustos. Folosim doar ingrediente INTEGRALE, de origine vegetala. Singurul ingredient nevegetal este mierea vie, plina de enzime si vitamine.

Facem toate astea in Bacau, asiguram si livrari in Iasi, Piatra Neamt, Roman pentru comenzi de minim 150 de lei. Facem si candy-bar-uri si mese pentru evenimente corporate in care vrei sa surprinzi, sa le arati colegilor ca exista si altfel de mancare. Sau poate vrei doar o cina diferita in care sa te intrebe toata lumea: cum ai descoperit asta?

Facem toate astea cu Bucurie si Daruire pentru ca ne dorim sa impartasim cu tine infinitatea de surprize pe care le descoperim cand asociem ingrediente simple.

Bucataria noastra este deschisa, poti veni chiar sa inveti retetele acolo sau sa ne inviti in Iasi daca mai aduni cativa prieteni (de orice varsta) si te invatam noi.

Ne gasesti pe pagina de facebook Rawzisme, la magazinul din Bacau (str. Razboieni, nr. 8) sau pe site www.rawzisme.com si bineinteles la standul de la Ziua Sănătoasă la Sala Magnum-Hotel International Iasi