Pofta Focului

Dragă Ieşeanule Sănătofag – Cum să-ţi explic eu ţie – Talentul ăsta bucătăresc ori îl ai – ori nu-l ai! Găteala de bucătărie tot 99% efort este…. dar făr’ de ăl’ 1% care e Har de la Bunul Dumnezeu – Gustul ăla de vă povestesc eu, ca la Pofta Focului – pur şi simplu nu iaşte!
Adică mai precis- ştii că ceva e făcut şi cu har şi cu pasiune – când şi la 5 luni distanţă de când bunătatea bucătarească a atins papila ta gustativă – numa’ amintirea ei încă provoacă râuri de băluţe, de laşi dâre de melc în urmă… Atunci ştii că bucătarul – are şi har de la Dumnezeu şi ştie ce face şi trudeşte din zori până’n noapte…
Iote aşa bucătareşte Tanti Gica la Pofta Focului şi iote aşa e amintirea mea de Adjica de la Tanti GicaPofta Focului – mare ispravă este!
P.S. draga mea fumeie – merge cu mopul după mine prin casă când mă gândesc la adjică (vezi dârele de melc)

Fraţilor din Târgul Ieşilor – da-ţi share pe paginile voastre şi strigaţi “VINEEE Pofta Focului cu haleala de sărbători!”, ca să ştie fiecare consătean d-al nostru … şi FĂRĂ GRIJĂ! că e loc pentru toţi şi la fel şi d-ale gurii! Şi unde pui că mai avem şi preţurile super speciale pentru sărbători şi mai sunt şi livrabile direct pe domeniul şi în domiciliul domniilor voastre.

68797_502625483103562_1239926934_n

 

Tanti Gica vine în întâmpinarea noastră cu bucătareală serioasă de platouri delicioase cu de toate, cozonaci umflaţi cu umplutură de nucă şi sarmale delicioase de cărniţă de vită toate specifice  Târgul ăsta moldav al Ieşilor în care locuim! 

Îţi trebuie şi pasiune şi fler şi experienţa vieţii (d-aia de nu se învaţă în şcoli) şi mai ales o mână de fier, ca să nu mai spun de har şi dar de la Bunul Dumnezeu pentru a asculta poveţile focului şi reţetele ce le cântă-n flamurile lui roşii de la sobă. Toate le regăsim în prometeusul bucătăriei delicioase de la Gica la Pofta Focului.

-Sărmăluţe din carne de vită 70% 45 Ron-Kg;

-Platouri felurite cu cărniţe din surse excelente şi brânzeturi tradiţionale – 100 Ron/bucata;

-Cozonaci delicioşi cu nucă şi rahat – 40 Ron/kg.

* Toate comenzile se dau până pe data de 20 decembrie cu menţiunea datei de livrare la 0754853278 – Tanti Gica

**Pofta Focului este o entitate juridică înregistrată,  autorizată şi verificată DSV (Directia Sanitar Veterinară) pentru activitatea de catering, iar produsele sunt tradiţionale şi în cea mai mare măsură, ingredientele sunt achiziţionate  de la producători locali autorizaţi.

***Reţetarul, combinaţiile de ingrediente, valorile calorice şi gramajele sunt verificate şi atestate de

Cabinetul de Nutriţie şi Dietetică Nutrigo 

certified-nutritionist