Nu Skin

Alături de noi la Ziua Sănătoasă  – a fost prezentă și compania Center For Life  cu două super tehnologii din lumea medicală şi cea cosmetică:**

1) Scannerul Biophotonic de la Pharmanex – Află și tu ceea ce 25 de milioane de oameni din 54 de țări de pe 5 continente știu deja: nivelul antioxidanților din organism; un biomarker care te ajută să înțelegi cât de sănătos și cât de mult poți trăi, oferindu-ți o informație vitală despre cât de bine adaptezi stilul de viață nevoilor concrete ale organismului tău. O metodă de măsurare premiată cu Nobel în fizică, non-invazivă, nedureroasă și foarte precisă, 83 de ani de cercetare, 125 de oameni de știință implicați pentru o tehnologie unică în lume.

2) AgeLOC Me – Singura tehnologie de personalizare a loțiunilor anti-aging pentru piele, din lume. Poți testa prima tehnologie care îți personalizează tratamentul facial și îți oferă o soluție genetică unică, din peste 2000 de formule posibile. O investiție de 30 de milioane de euro, pentru ca tu să ai acces la cea mai sofisticată metodă de îngrijire a pielii disponibilă în lume. 4 patente științifice și tehnologie micro-layering.

Vă aşteptăm cu drag la Zilele Sanatoase la Sala Magnum-Hotel International Iasi​  la standul Center For Life pentru a le testa!