Fabricat în Ro – Partener Media

Nu știm alții cum sunt, dar noi, cei de la fabricatînRO, când ne gândim la oamenii pe care îi cunoaștem, la locurile în care am fost, la lucrurile pe care le-am văzut, la ceea ce suntem, am fost și vom fi, ne saltă inima de bucurie. Acum, mai mult decât oricând. Acum, când, într-un context național nefavorabil întreprinzătorilor,  am găsit calea prin care putem stârni interesul față de oamenii, ideile, locurile și lucrurile frumoase din această țară.

Pentru asta am format o comunitate cu oameni din toate colțurile țării, uniți de aceleași valori: cunoaștere, solidaritate și dezvoltare.

  • Căutăm să cunoaștem, de la mic la mare, lucruri și idei dezvoltate între granițele acestei țări, pentru ca, înainte de a privi în grădina altuia, să știm cine și ce și-a găsit locul sub bucata noastră mioritică de cer.
  • Suntem solidari cu cei ce vor să vadă mai mult, să evolueze și să pună bazele unor proiecte care au menirea de a ne lărgi orizonturile. Îi susținem pe cei care își folosesc iscusința pentru a face lucrurile să meargă, în ciuda tuturor Oamenii care adună în jurul lor comunități, concep lucruri frumoase, continuă tradiția, au inițiativă si inovează.
  • Dorim să contribuim la dezvoltarea României ca spațiu cu oameni, povești, istorii, tradiții și locuri care ne demonstrează și susțin identitatea.

Pe scurt, prin fabricatinRO.ro, ne-am însușit misiunea de descoperi și transmite mai departe povești românești.