Cofeturi și Zaharicale

Şi într-o zi cu mai mult sau mai puţin soare, în stimabilul nostru birou Fun&Food au poposit două la fel de stimabile doamne de la Cofeturi si Zaharicale. Aranjate şi dichisite, dar uşor obosite după o noapte de trudă- au început să ne povestească agale motivul oboselii lor:CIUCALATA!

Atât de mult patos şi atât de clare descrierile, în timp ce ne învârteam printre poze ameţitoare pline de deliciu… cum mai rar am întâlnit! Ne-au povestit istorioara fiecărui tort- de la comandă și până la dificultățile de realizare, ne-au povestit despre ciocolata belgiană și ce înseamnă cu adevărat calitatea pe care o folosesc, ne-au povestit despre marţipan și care este de fapt rețeta lui reală…. ooo și câte și mai câte.

Știu că nu este elegant ce vă spun: dar poveștile lor pasionale, învelite în ciocolată îmbietoare, alăturate cu pozele extraordinare- au cam făcut baltă prin gurițele noastre! Iar când am și gustat deliciozitățile- atunci nebunie și pandamonium de papile gustative prin ale noastre cavități bucale.

Și bineînțeles, ca toată lumea bună, cu lucruri bune și delicioase, doamnele de la Cofeturi și Zaharicale , alături de ciucalata lor în toate formele ei posibile, au fost prezente la Ziua Sănătoasă 3