Alice în Țara Bucatelor

La Ziua Sănătoasă 3 avem o invitată specială pe nume Alice Ciobanu… acu’ mulţi dintre voi o cunoaşteţi de pe bloggul ei Tara bucatelor, unde zilnic ne încântă deja bolnava noastră imaginaţie alimentară cu câte şi mai câte minunăţii…

Toţi care au bifat “follow” – o adoră… dacă suntem la diete, câteodata o debifam din lista de preferinţe, până ne revenim pe cântar – pentru că tare greu ne mai este să privim pozele înmiresmate şi să roadem salată….

Acum, pentru cei care nu ştiu nimic despre Alice– vă spun eu câte-ceva, aşa… la cum ne-am cunoscut: nu e fandosită, nu prea agreează fanfaronismele, îi place simplitatea- dar plină de gust şi găteşte ABSOLUT MINUNAT… ca în ţara minunilor culinare.

Cu ea vorbeam deunăzi despre ce înseamnă mâncare sănătoasă…. dacă ţine de ingrediente sau de instrumente, dacă ţine de cine o face mai mult decât cu ce o face, dacă sunt sau nu atât de importante combinaţiile sau momentele din zi ale “devorarii”, sau poate că ţine de inventivitatea foodbloggerului pe care îl urmareşti… 😛 Probabil că de toate câte un pic!

Evident Alice, vine să ne povestească perspectiva ei legată de “papa bun”, făcut acasă, pentru care ţi-ai făcut cumpărăturile tu singurel/singurică, pentru care ai făcut o arhitectura în farfurie sau doar le-ai “trântit” într-un mod graţios!

Filozofia alimentară a unui foodblogger