Ziua Sănătoasă 7

https://www.facebook.com/events/1867154553600800/?active_tab=discussion – Eveniment Facebook cu live-feed din seminarii și prezentarea producătorilor.

Dragă Ieșeanule Sănătofag, te invităm, alături de toţi ieşenii pe 29 octombrie, la locul fixat şi consacrat- Hotel International Iasi, Sala Magnumpentru un nou eveniment marca FunandFood – dedicat, ca întotdeauna, producţiei locale, degustărilor, vânzărilor şi informării despre sănătate, alimentaţie echilibrată şi ultimele noutăţi medicale.

Toate alături de Partenerii şi Afiliaţii Grupului Fun&Food.

La aceasta ediţie, ca la fiecare altă ediţie de altfel, vom avea o inovaţie și o cauză nobilă cu care vom corela campania de awareness:

Inovaţia va consta în prezenţa grupului medical AMO+ Grup Ieșean special înființat și format din cei mai eficienți specialiști pe zona medicală și psihologică în Abordarea multidisciplinară, Managementul și Prevenția obezității și Supra-Ponderalității.

Specialiștii Grupului AMO+ vor organiza o serie de seminarii, ateliere și workshop-uri specializate pe abordarea multi-disciplinară a obezității pe parcursul întregii Zile Sănătoase 7, cu titlu complet GRATUIT – pentru publicul Ieșean prezent.

*Speakerii, Seminariile, Temele, Atelierele și Workshop-urile urmează să fie anunțate pe pagina de eveniment și fiecare dintre ele va avea un număr de participanți limitat, iar înscrierea pe formularele on line este necesară pentru participare.


Accesul publicului larg la Ziua Sănătoasă 7 va fi COMPLET GRATUIT pe tot parcursul zilei. Pentru seminariile, atelierele și workshop-urile AMO+ va fi necesară înregistrarea on line pe link-urile ce urmează să fie publicate pe pagina de eveniment. Deci, nu uitați să dați subscribe pentru a urmări listele de speakeri, atelierele și bineînțeles- producătorii locali si furnizorii de servicii medicale prezenți.

Publicul larg va avea:

1. Accesul la Secţia Furnizori de Produse şi Servicii Sănătoase (producători locali, servicii medicale și produse pentru copii);

2. Participarea la Finalul Evenimentului la o SUPER TOMBOLĂ. Vom aveam 15 premii de oferit la 15 participanți, premii toate în valoare de peste 150 RON FIECARE ce vor consta în produse şi servicii ale producătorilor şi furnizorilor de sănătate prezenţi în EXPO Ziua Sănătoasă 7;

3. În Cadrul evenimentului Ziua Sănătoasă 7 veţi avea ocazia să prindeţi Happy 2 Hours” între orele 13.00-15.00. În aceste două ore, producătorii noştri locali şi furnizorii de servicii de sănătate vor face discounturi MAJORE la produse sau veţi primi gratuităţi şi cadouri la fiecare produs/serviciu achizitionat;

4. Bineînţeles, pe tot parcursul zilei, vom avea un lanț de seminarii de alimentaţie cu invitaţii noștri specialiști AMO+ din lumea medicală la secţiile diabetologie, endocrinologie, medicină de familie, psihologie, nutriţie şi dietetică:

În cadrul seminariilor și atelierelor veți avea ocazia să participați sau să-i ascultați pe tema – Abordarea Multi-disciplinară si Managementul Obezității și a Supra-ponderalității pe membrii Grupului AMO+:

Organizator – Ionut Ignat, de la Cabinetul  Nutrigo

5. Toți copilașii vor avea acces la un loc de joacă special amenajat şi supravegheat (de aşa natură încât părinţii să se poată ocupa de aprovizionarea cu bunătăţi şi deliciozităţi şi să poată participa liniştiţi la seminariile informative medicale sau de parenting, ateliere și workshop-uri).

6. Cei mici vor putea participa la workshop-urile şi atelierele dedicate lor – ca în fiecare editie, vom organiza, alături de Furnizorii noştri diverse ateliere ce vor fi anunţate pe pagina de eveniment: Ce păpăm bun toamna?, Atelier de făcut “bombe de baie”, Atelier de pictură, Atelierul de cărticele by Oana Jalba, Ateliere de pus murături, etc. sunt doar câteva exemple. Înscrierile la ateliere se vor efectua, de asemeni, pe pagina de Eveniment.

Program Speakeri și temele abordate la Ziua Sănătoasă 7 – 29 octombrie – Hotel International Iasi:

PARTEA I – Dedicată părinților și copiilor 
(Pe parcursul seminariilor de parenting Organizatorii Funandfood ZS – au pregătite ateliere pentru copilașii de toate vârstele – participarea este gratuită – dar cu înscriere pe evenimentul Ziua Sănătoasă 7)

09.00-09.30 Cecilia Harip Psiholog clinician, Psihoterapeut în Terapia Centrată Pe Emoții EFT ( în formare) Educator Parental Circle of Security, mamă a doi baieți năzdrăvani
Tema: – Părintele în era digitală – Cum abordam tehnologia în creșterea copiilor noștri?

09.30 -10.30 Anca Raluca Baban Ungureanu – Medic Rezident în Obstetrică și Ginecologie și Consultant IBCLC alături de Elena Alina Suman – Nutriționist și Consultant în alăptare
Tema: – Mituri în Alăptare — piedici in hrănirea naturală a copilului! – ParentIS

10.30-11.00 Lioredana Ciofu – Consultant în Babywearing la Asociația ParentIS – Jurist de profesie, mamă cu normă întreagă, voluntar, sunt mereu în căutare de soluții care să îmi permită să îmbin toate pasiunile mele în cele 24 de ore ale unei zile. Așa am făcut cunoștință cu sistemele de purtare a bebelușilor care s-au transformat încet-încet din obiect util, în pasiune și apoi în profesie.
Tema: – Babywearing – despre sistemele de purtare ale bebelușilor.

11.00-11.50 Psiholog-psihoterapeut Irina Rusu – “Om, mamă, psiholog…sunt toate experiențe pe care aleg să le trăiesc în fiecare zi, în această viață de la psihologul copiilor, la psihoterapeutul cuplului și al familiei, de la trainerul pentru părinți, la creatorul diverselor ateliere de dezvoltare personală.” Equilibria Center Iasi Iasi http://www.equilibria.ro/servicii/
Tema: – Cercul siguranței – o cale pentru dezvoltarea siguranței, încrederii și rezilienței copilului tău (program parental bazat pe înțelegerea atașamentului și importanță securității în dezvoltarea copiilor).

PARTEA a II-a – Dedicată și susținută de AMO+ Abordarea Multidisciplinară a Obezității – Grup privat de specialiști înființat și dedicat prevenției și managementul multi-disciplinar al obezității și patologiilor asociate.

12.00 – 12.50 Cornel Celmare – Psihoterapeut Cornel Celmare
Tema: Relatia părinte- copil și formarea unor deprinderi (ne)alimentare sănătoase

13.00-13.50 Psihoterapeut Cornel Celmare și Psihoterapeut Elena Ceuca – INSTITUTUL PENTRU CUPLU SI FAMILIE IASI
Tema: Cuplu sănătos, într-o familie sănătoasă

14.00-14.50 Psihoterapeut Elena Ceuca – INSTITUTUL PENTRU CUPLU SI FAMILIE IASI
Tema: De ce vin kilogramele în plus, când vin? – Vei putea înțelege mâncatul excesiv ca reacție la întâmplările din viața ta.

15.00-17.00 Psihoterapeut Ana Băianu – Cabinet Willing –
Tema: Cum se trateaza obezitatea emotionala prin psihoterapie

17.00 – 18.00 – Șezătoarea de nutriție – Sesiune interactivă cu specialiștii Amo+ Grupul Ieșean multidisciplinar de specialiști în abordarea și prevenția obezității

Vei putea interacționa direct cu specialiștii AMO+ cu întrebări și spețe personale pe orice tematică corelată: medicală, nutrițională, dietetică, psihologie, psihoterapie și rețete.

Dr Mioara Mitrea – medicină generală și medicină de familie – CMI Dr. Mitrea Mioara Elena
Dr Matei Mitrea – medicină generală și medicină de familie – CMI Dr. Mitrea Mioara Elena
Dr Delia Pintilei – diabetologie, nutriție și boli metabolice – Clinica de nutritie
Ionut Ignat – Cabinet  Nutrigo
Psihoterapeut Ana Băianu – Cabinet Willing
Psihoterapeut Elena Ceuca
Psihoterapeut Cornel Celmare
Maria Chetran – Food Blogger – Fixul care iti schimba viata

Vino să ne cunoști și să te informezi! Participarea la toate seminariile și atelierele din Ziua Sănătoasă 7 este GRATUITĂ!

 

 

Pentru orice informaţii vă stăm la dispoziţie:

Echipa Fun&Food

Mobil: 0787 801 939

Website: www.funandfood.ro

Facebook: Fun&Food

Facebook grup: Fun&Food Iasi

Email: office@funandfood.ro

*Dacă eşti producător de bunătăţi delicioase sau furnizor de servicii sănătoase şi vrei să faci parte din echipa Fun&Food şi din Expo Ziua Sănătoasă – trimite-ne un e-mail la office@funandfood.ro sau un telefon la 0787 801 939.