Ziua Sănătoasă 6

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1388826094524060/

Te invităm, alături de toţi ieşenii pe 2 aprilie, la locul fixat şi consacrat- Hotel International Iasi, Sala Magnum, pentru un nou eveniment marca FunandFood – dedicat, ca întotdeauna producţiei locale, degustărilor, vânzărilor şi informării despre sănătate, alimentaţie echilibrată şi ultimele noutăţi medicale. Toate alături de Partenerii şi Afiliaţii Grupului Fun&Food.

La aceasta ediţie, ca la fiecare altă ediţie de altfel, vom avea o inovaţie, bineînțeles o cauză nobilă si un partener special cu care vom corela campania de awareness:

Inovaţia va consta în prezenţa secţiei medicale cu servicii de sănătate, unde vom invita furnizori din domeniul medical să prezinte publicului Ieşean ultimele oferte pentru sănătate, precum si prezenta produselor si serviciilor dedicate copiilor.

Cauza nobilă pe care o vom susține înfocat şi în acest eveniment este: Ora de Nutritie in Scolile din Romania – alături de Doru Dorobat.

Pentru că educaţia despre sănătate începe de la vârste mici, acest eveniment va fi dedicat şi susţinerii şi suportului unui Partener Special – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi –  cu care suntem în curs de a lega o colaborare foarte frumoasă în interesul  copiilor. Alături de super-echipa de la Centrul de formare profesionala DGASPC Iasi, vom veni sprijinul educării şi pregătirii profesionale eficientă şi de calitate prin Cabinetul de Nutriţie şi Dietetică Nutrigo. Vom încerca, alături de TOŢI PARTENRII FUN&FOOD, să oferim copilaşilor ateliere şi workshopuri demonstrative informative şi distractive, alături de educatorii lor – pentru o dezvoltare armonioasă, dar şi autonomă în alimentaţie echilibrată şi viaţă sănătoasă.


Accesul publicului larg la Ziua Sănătoasă 6 va fi PLĂTIT cu un bilet de acces în valoare de 10 RON pentru tot parcursul zilei. Acest bilet de intrare va oferă: 

1. Accesul la Secţia Furnizori de Produse şi Servicii Sănătoase (producatori locali, servicii medicale si produse pentru copii);

2. Toate persoanele care vor achizitiona biletul pana la data de 28 martie 2017, de la Organizatorul nostru Casuta Naturii urmează să primească un discount de 10% la un număr mare de produse aparţinând producătorilor şi furnizorilor prezenţi în EXPO. Lista acestora va fi prezentată pe pagina de Facebook a evenimentului Ziua Sănătoasă 6. Acestea pot fi achiziţionate fie în eveniment, iar parte din ele – se vor regăsi ulterior evenimentului în Casuta Naturii.

3. Participarea la Finalul Evenimentului la o SUPER TOMBOLA cu toate biletele achiziţionate (atât înainte cât şi în ziua Evenimentului). Vom aveam 15 premii de oferit la 15 participanti, premii toate în valoare de peste 150 RON FIECARE ce vor consta în produse şi servicii ale producătorilor şi furnizorilor de sănătate prezenţi în EXPO Ziua Sănătoasă 6.

4. In Cadrul evenimentului Ziua Sanatoasa 6 veţi avea ocazia să prindeţi Happy 2 Hours” intre orele 13.00-15.00. În aceste doua ore, producătorii noştri locali şi furnizorii de servicii de sănătate vor face discounturi MAJORE la produse sau veţi primi gratuităţi şi cadouri la fiecare produs/serviciu achizitionat.

5. Bineînţeles, pe tot parcursul zilei, vom avea un lant de seminarii de alimentaţie cu invitaţi speciali din lumea medicală la secţiile diabetologie, endocrinologie, medicină de familie, psihologie, nutriţie şi dietetică.

Seminariile vor fi organizate şi dirijate de Organizator – Ionut Ignat, Nutria de la Cabinetul Nutrigo, alături de:

Dr. Delia PintileiMedic Specialist în Diabetologie, Nutriţie şi Boli Metabolice de la Clinica de Nutritie – Partener Medical  Ziua Sănătoasă şi 

Dr. Mioara Elena Mitrea Medic Specialist în Medicină de Familie – Partener Medical Ziua Sănătoasă.

 

6. Toti copilaşii vor avea acces la un loc de joacă special amenajat şi supravegheat ( de aşa natură încât parinţii să se poată ocupa de aprovizionarea cu bunătăţi şi deliciozităţi şi să poată participa liniştiţi la seminariile informative medicale sau de parenting).

7. Cei mici vor putea participa la workshop-urile şi atelierele dedicate lor – ca în fiecare editie, vom organiza, alături de Furnizorii noştri diverse ateliere ce vor fi anunţate pe pagina de eveniment: Ce plantăm primăvara?, Atelier de făcut “bombe de baie”, Atelier de pictură, Atelierul de cărticele by Oana Jalba etc. sunt doar câteva exemple. Înscrierile la ateliere se vor efectua, de asemeni, pe pagina de Eveniment.

8. Prin achizitionarea biletului deveniţi Partenerii Noştri în grupul Fun&Food în sprijinul productiei locale sănătoase, creşterea economiei Ieşene, Sprijinul Cauzelor Nobile pentru care milităm şi a Partenerilor Susţinuţi !!!

Nu uitati de editia de Ceardac a biletelor de Ziua Sănătoasă 6 !!!

Biletele la Ziua Sănătoasă 6 – Editia Speciala de Ceardac cu Reduceri peste Reduceri si inca oleaca de Reduceri… (v-am zis de reduceri?) se găsesc în fiecare weekend la Ceardacul cu Merinde Alese 

Cu biletul Editie Speciala De Ceardac – poţi beneficia de:

– Super oferta de Examen Clinic Complet si Consult Nutritional cu recomandari dietetice – 100 RON – Cabinet Nutrigo & CMI Dr. Mitrea Mioara Elena – Sa ne asiguram ca suntem PERFECT SANATOSI – pentruZiua Sănătoasă 6!!!
-Pachete de Green Sugar Cadou la cumparaturile din Ziua Sănătoasă 6 de partenerul nostru oficial Laboratoarele Remedia.
Valeputna Povestea Păstrăvului Desăvârșit ne aduce Un super Trutta Princeps Cadou de la Afumatoarea Valeputna.
– Cate ceva bun si cadou de la Spiridusi Din Casuta Naturii la fiecare 50 RON in cumparaturile de #martisor din Casuta Naturii
– 10% la Branzeturi Viofanny in Happy Hour de Ziua Sănătoasă 6
– Un borcan bonus GRATUIT de dulceata de ardei iute de la Tanti Gica Neamtu si Pofta Focului.
– inca 10% reducere la produsele Spiridusesti de la standul Casuta Naturiidin 2 aprilie de la Ziua Sănătoasă 6
– Periute de dinti cu ioni de argint sau aur – Periute de dinti cu ioni de argint sau aur – Nano-B Romania – au grija de dantura noastra dupa festin.
– Si ultimul highlight – va fi o Tombola faina la final de event sambata – pentru cine vrea sa plece cu bunatati la pachet de la Ziua Sănătoasă 6 – in caserole si recipiente de cea mai buna calitate – de la Tupperware Iasi

Cu drag vă aşteptăm pe 2 aprilie între orele 09.00-19.00 la Hotel International – Sala Magnum.

Pentru orice informaţii vă stăm la dispoziţie:
Echipa Fun&Food
Mobil: 0787 801 939 sau 0743 412 840
Facebook: Fun&Food
Facebook grup: Fun&Food Iasi
 
*Dacă eşti producător de bunătăţi delicioase sau furnizor de servicii sănătoase şi vrei să faci parte din echipa Fun&Food şi din Expo Ziua Sănătoasă – trimite-ne un e-mail la office@funandfood.ro sau un telefon la 0787 801 939.
 

Despre celelalte 5 ediţii de Ziua Sănătoasă mai multe detalii puteţi găsi mai jos:

 

Ziua Sănătoasă 1:


Ziua Sănătoasă 2:

Ziua Sănătoasă 3:


Ziua Sănătoasă 4:


Ziua Sănătoasă 5: