Ziua Sănătoasă 2

Ziua Sănătoasă 2 – Al doilea eveniment –

Echipa Fun&Food a pregătit a doua ediţie a evenimentului realizat pentru ieşenii care îşi doresc soluţii pentru o alimentaţie şi un stil de viaţă sănătos.

Astfel, am adus din nou împreună furnizorii produselor sănătoase locale şi consumatorii lor într-o întreaga zi dedicată special degustării şi informării prin seminarii, prezentări şi ateliere cu specific.

– S-a desfăşurat într-o sală frumoasă de 200mp, la un hotel central, Hotel International unde au fost 20 de producători locali.

– data: 18 octombrie, 1 zi de weekend – Duminică (ca de obicei).

– am dublat perioada de promovare (2 săptămâni) şi am obţinut un reach de 99000 şi aproape 1000 vizitatori. Reprezentarea media a fost susţinută atât în TV cât şi în Radio, la mai multe emisiuni.

Echipa din spatele proiectului Fun&Food şi iniţiatorii acestei zile au fost:
Casuta Naturii, magazin de produse naturale şi bio
Nutrigo,
Eventis, organizare evenimente.

Multe alte bunătăţi au fost de degustat la standul de prezentare al fiecărui expozant. De această dată, a existat şi posibilitatea de cumpărare direct de la fiecare producator local:
Via Naturalia BIO Eventis Iasi Casuta Naturii Taina Vie Deliciul Mihaelei Prisaca Barnova Dor De Verde Livada Veche Cuptorul Moldovencei Bunatati Dichisite Dulciuri Fara Zahar Iasi Co Prod Sor Zmeurisul Coasta Neagului -Vaslui CUIB Scrijele de mere ca la bunica Buniol Arra Natural Cosmetics Savoare de Bucovina Vivid Bistraw Vivid Clinic Taine Moldovenesti Aroma Zen

“Ziua Sănătoasă 2 – expo cu degustări produse locale și seminarii” a adus la ediţia a 2-a, pe lângş mulţimea de producători locali cu bunătăţi care mai de care mai sănătoase şi gustoase şi un super-program lung de informaţii care să ajute pentru un stil de viaţă echilibrat şi sănătos!

————————–10:00 – 11:00 Micul Fermier————————-

Verde Bun a învăţat pe cei mici cum se plantează legumele într-un mod sănătos.

——————11:00 – 12:00 – Tradiţional vs Industrial——————

Doamna profesor inginer Rodica Onea ne-a pregătit o prezentare a unei paralele între alimentele produse local, cu atenţie şi grijă pentru ingredientele naturale şi cele produse în sistemul industrial, procesate şi cu multe adaosuri chimice (pesticide, îngrăşăminte chimice, conservanţi, emulgatori etc.)

——–12:00 – 13:00 – Cum se obţin faimoasele produsele eco?——-

Pentru alimentele sănătoase şi naturale pe care le dorim este o muncă şi o grijă suplimentară. Doamna Maria Carp, profesor în agricultură şi horticultură, ne-a povestit care sunt tehnicile necesare, dar şi costurile implicate, pentru a înţelege care este valoarea adevarată a muncii producătorilor care ofera produse certificate ecologic.

—13:00 – 14:00 – De ce să alegem produse locale bio şi organice pentru un stil de viaţă mai sănătos?—

Nutrigo ne-a vorbit despre impactul din punct de vedere medical, estetic şi psihologic asupra stării vieţii şi sănătăţii a produselor locale bio şi organice.

—14:00 – 15:00 – Echipa Fun&Food are răspunsuri pentru întrebările dumneavoastră!—

——–15:00 – 16:00 – Poveşti direct de la producătorii locali——–

————————16:00 – 17:00 – Micul Fermier———————–

Verde bun a invitat pe cei mici să inveţe cum se plantează legumele într-un mod sănătos.

——————17:00 – 18:00 – Energie şi trup frumos——————

Hill Center ne-a propus un program distractiv de antrenament pentru oamenii mici şi mari.

——————18:00 – 19:00 – Mitologie în dietetică——————

 Nutrigo ne-a vorbit despre eficienţa presupusă, dar şi despre miturile unor diete foarte tranzitate în mediul on line ( explicaţii medicale, suplimentele de slăbit, prafurile şi pastilele magice, etc.)

—————————-Pe tot parcursul zilei—————————-
Ne-am bucurat să îi avem alături pe prietenii nostri de la Muf Puf – loc de joacă pentru copii şi Oana JalbaAteliere Cu Carticele, care s-au distrat împreună cu copilaşii.

Click aici pentru a vedea evenimentul – > https://www.facebook.com/events/1175328155816202/