Ziua Sănătoasă 1

Ziua Sănătoasă 1  Primul eveniment Fun and Food

–   l-am gândit ca un seminar de nutriţie şi alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, susţinut de Cabinetul de de Nutriţie şi Dietetică Nutrigo în care, Eventis s-a ocupat de organizare şi Casuta Naturii de degustari sănătoase din partea organizatorilor. Am avut invitaţi câţiva producatori locali (7-8) ce au oferit gustări din “ograda” proprie – dar care s-au prezentat spre surpriza noastră foarte placută cu un profesionalism desăvârşit şi o serie de produse sănătoase cu adevărat inedite.

–  a avut loc la mijlocul lui August când toţi credeau că nu va funcţiona (nici noi nu eram prea încrezători);

–  am vrut să dureze doar 2 ore la finalul unei zile de miercuri, dar SURPRIZĂ:

– a durat 5 ore deoarece am avut 250 de participanţi şi sala de seminar putea cuprinde doar 80 de locuri, prin urmare, speaker-ul nostru partener Ionuţ Ignat de la Nutrigo a susţinut mai multe seminarii consecutiv pentru a furniza informaţiile nutriţionale atât de importante tuturor participanţilor.

–  promovarea evenimentului a durat doar o săptămână, dar a atins un reach de 13000 oameni şi peste 250 participanţi care au intrat în locaţia evenimentului

– pentru noi a fost un semn că se poate mai mult de atât şi am început să ne organizăm mai eficient, am apelat la servicii profesionale de consultanţă şi am început să avem încredere. Iaşiul chiar are nevoie de informaţia specialistilor medicali în domeniul de alimentaţie publică, nutriţie echilibrată şi dietetică patologică, pe lângă îndrumarea către cei care produc astfel de alimente sănătoase!

– click pentru a vedea evenimentul aici -> https://www.facebook.com/events/476592509178555/