Nutrigo – Cabinet de Nutriţie şi Dietetică – Organizator

Consultantul nutritionist si dietetician Fun&Food  –  Ionut Ignat a.k.a. Nutria Nutritionistă de la Cabinetul de Nutriţie şi Dietetică Nutrigo, pe lângă faptul că organizează workshopurile şi seminariile specializate de nutriţie/alimentaţie echilibrată din cadrul Zilei Sănătoase Fun&Food este şi cel care se ocupa de verificarea şi contentul scris pentru fiecare dintre producatori/furnizori în parte. În acest fel, Echipa Fun&Food – se asigura ca oferă numai produse şi servicii de calitate la toţi vizitatorii  şi fanii Zilei Sănătoase.

Nu rataţi workshop-urile şi seminariile interactive NutriGo cu invitaţi specialişti din lumea medicala în cadrul Evenimentului Ziua Sănătoasă. Vom vorbi despre nutriţie, dietetică şi alimentaţie echilibrată şi ne place să spunem lucrurilor pe nume, fără ocolişuri şi fără reclama ascunsă! Adorăm să dezmembrăm mituri dietetice şi alimentare, anulăm reclame mincinoase sau ne-realiste, distrugem direcţionările spre medicamente şi prafuri minune şi vă direcţionăm spre sănătate prin informare medicală realistă!

De altfel, în cadrul Cabinetul de nutritie si dietetica NutriGo nu se recomandă o dietă anume! Noi construim împreună cu pacienții/clienții un stil de viață sănătos și echilibrat, special adaptat necesităților și personalității fiecăruia. Pentru  remodelarea corporală şi prevenţia/tratarea obezităţii considerăm că este imperios necesară o abordare multidisciplinară şi sinergetică din punct de vedere medical.

NutriGo dispune atât de o bază informaţională bogată, cât şi de corelarea cu alţi experţi începând de la interpretarea spectrului de analize bazic şi până la abordarea holistică a neurologiei, endocrinologiei, diabetologiei şi bolilor metabolice – toate pentru acelaşi scop- sănătatea şi succesul clientului/pacientului.

Noi toți suntem diferiți ca oameni atât fiziologic dar şi ca mentalitate cât și ca personalitate și din acest motiv, punem la dispoziție adiţional şi o echipă care acoperă pe lângă partea medicală specializată pe fiziologia şi anatomia corpului nostru și partea psihologică și motivațională.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi NU comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și NU face m reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată dpdv medical!

Vă aşteptăm cu o soluţie completă, sinergetică şi multidisciplinară, pentru cazuistica dumneavoastră expresă!!!

Mai multe articole nutriţioniste găsiţi pe: www.nutrigo.ro/articole
Mai multe reţete nutriţioniste găsiţi pe: www.nutrigo.ro/retete

Consultaţii şi abonamente: http://www.nutrigo.ro/abonamente

Like/ Follow pe Facebook pagina Nutrigo

Add Facebook Id: Nutria Nutritionista

www.nutrigo.ro

Vă dorim succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acordăm tot sprijinul necesar!certified-nutritionist