AMO+

Grup de suport dedicat pentru adolescenții cu probleme de greutate

Susținut de Echipa de Specialiști AMO+ Abordarea Multidisciplinară a Obezității

By Fun&Food

Mentori și asistenți Specialiști:

Psihoterapeut Ana Aurelia – Cabinet Willing
 
În cadrul acestui Grup de Suport – vom oferi consiliere nutrițională, diete personalizate, interpretarea spectrului de analize, anamneze alimentare individuale, terapie de grup, consiliere de grup, abordarea sistemică a adicțiilor alimentare, psihoeducație adresată adolescenților, părinților sau aparținătorilor, gestionarea starilor de dezechilbru alimentar si psihologic, toate într-o atmosferă serioasă și prietenoasă pentru asistența adolescenților cu probleme de greutate.
 
Toate ședințele au ca repere profesionalismul la cel mai înalt nivel prin folosirea metodologiilor validate știintific și confidențialitatea participanților.
 
Asistența grupului se extinde și în următoarele psiho-patologii: bulimie, anorexie și hiper-fagie sau alte tulburări alimentare. În cadrul grupului vom aborda și teme sociale legate de auto-blamare, blamarea socială asupra greutății, imaginea și stima de sine – precum și alte teme legate de dezvoltarea personală armonioasă a adolescentului.
 
Aderarea la acest grup de suport se efectuează într-un număr de locuri limitat. Participarea la fiecare sesiune de grup de suport este în valoare de 80 RON și prima sesiune se va desfășura pe data de 15 decembrie, între orele 18.00-21.00. (locația se va anunța ulterior, doar persoanelor înscrise care au trecut prin pașii de mai jos).
 
Ce trebuie să faci ca părinte sau adolescent pentru a participa la acest grup de suport?
Dragă adolescentule – daca ai descoperit acest grup și dorești să participi – avem nevoie de acordul și concurența părinților tăi sau a tutorilor tăi legali. Prin urmare, te rugăm să-i informezi de următorii pași:
 
Dragă părinte – dacă dorești să înscrii adolescentul tău în acest grup de suport trebuie să urmărești acești pași:
 
1. Demarează procesul de înscriere pe link-ul de mai jos și completează toate datele aferente ca părinte- https://goo.gl/forms/QfFeGLwVdruBQiaJ3
 
2. În baza datelor completate – vei primi via e-mail două pagini
– un acord de participare pentru adolescentul tău pe care te rugăm să-l semnezi ca tutore legal și să-l anexezi la e-mail;
 
– o factură în valoare de 80 Ron pentru prima participare la acest grup de suport pe care te rugăm să o achițit via transfer bancar, cu un card sau direct la banca în contul societății noastre.
 
3. Odată ce ambii pași de mai sus au fost îndepliniți vei primi un email și un sms de confirmare și validare a participării adolescentului tău la grupul de suport, precum și datele exacte ale locației (păstrate confidențiale până la acest punct)
 
4. În cadrul primei sesiuni de Grup de Suport – te așteptăm ca și invitat (alături de originalul acordului semnat mai sus) pentru o scurtă prezentare dedicată părinților și adolescenților împreună. Această prezentare va fi una verbală, de maxim 30 de minute pe data de 15 decembrie între orele 18.00 – 18.30 (ulterior vom rămâne doar în compania adolescenților și vom lucra doar cu ei).
 
5. Dragă părinte, în urma fiecărei sesiuni de grup de suport – noi îți vom trimite un e-mail cu câteva sfaturi legat de cum ne poți asista în demersurile noastre – timp în care te invităm cu drag să asculți relatările participantului direct la grupul de suport – întrucât noi pe el încercăm să-l educăm corect – inclusiv în domeniul relaționării cu familia legat de subiectele abordate în grup.
 
Telefon Contact – 0787 801 939
 

AMO+ Grup de suport pentru adolescenții cu probleme de greutate

by Fun&Food